„Revelaţia” de Sylvia Day – seria „Crossfire”

Sylvia Day - RevelaţiaDupă ce am terminat primul volum din seria „Crossfire”, abia aşteptam să văd ce se mai poate întâmpla în cel de-al doilea. Pot să zic că memorabilă nu este, dar are câteva elemente care mă fac să cred că merită citită. Nu am mai avut parte de acţiunea care era ca un meci de tenis care nu ştiai cum se va termina, nici de scene foarte fierbinţi (nu prea mi-a mai venit să mă urc pe toţi pereţii sau poate m-am obişnuit eu cu stilul?), dar totuşi a fost interesantă.

În „Revelaţia”, aflăm multe secrete despre Eva şi Gideon şi despre  trecutul care le bântuie prezentul. Având mai puţine certuri şi împacări (sau cel puţin aşa mi s-a părut mie) între cele două personeje principale, fiind mai îndrăgostiţi unul de celălalt, cartea ne dezvăluie o altă latură a lor. În acest volum apare tatăl Evei, care este un personaj interesant şi plin de calităţi şi fostul ei iubit, Brett Kline, un cântăreţ cu care avusese o aventură în trecut . Mi-a plăcut mult că acţiunea a fost mai intensă şi au avut loc multe evenimente neaşteptate.

Aş zice că felul în care este scrisă „Revelaţia” m-a pus pe gânduri puţin, cu toată acţiunea cu poliţişti şi detectivi, iar la sfârşit am rămas curioasă şi nerăbdătoare să citesc şi următorul volum.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.