„Împlinirea” de Sylvia Day – seria Crossfire

Sylvia Day - ÎmplinireaŞi iată că am ajuns şi la volumul trei din seria „Crossfire” şi ceea ce o să zic despre carte poate o să şocheze. Ideea este că această carte nu prea a ieşit în evidenţă cu nimic faţă de precedentele. Dacă în primul volum eram prinsă în meciul de tenis (acţiunea poate fi descrisă pe scurt: cele două personaje principale se ceartă – se fut, se ceartă – se fut, se ceartă –  se fut…), în cel de-al doilea Eva şi Gideon o lasă mai moale cu sexul şi descoperă că au ceva sentimente unul pentru celălalt şi uite aşa ajungem şi la volumul trei.

„Împlinirea” duce la un alt nivel relaţia dintre Eva şi Gideon. Eva pe parcursul cărţii devine mai puternică şi dispusă să lupte pentru dragostea lor. Şi cu cât e mai mare dragostea, cu atât apar mai mulţi duşmani. Că doar nu se putea să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi, pentru că nu ar mai fi avut autoarea cu ce să mai umple încă două cărţi! Şi iată că persoanele din trecutul lui Gideon apar ca să se răzbune în cel mai frumos mod posibil: încercând să îl despartă de Eva.

Nu continui şi nu zic mai multe că nu mai sunt prea multe de zis şi nu vreau să dau spoilere că nu mai citeşte nimeni cartea. Şi nu că ar fi indispensabilă, dar nu puteţi sări aşa peste un volum doar pentru că a zis miss-shady că nu e chiar memorabilă!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.