„Atracţia” de Sylvia Day – seria „Crossfire”

Sylvia Day - AtracţiaPentru cei care deja au citit „Cele cincizeci de umbre ale lui Grey” şi ar mai vrea să citească ceva în acelaşi gen, ar trebui să încerce şi seria „Crossfire”. Alcătuită din cinci volume, aceasta este mult mai bine scrisă, având o acţiune care te ţine „prins/ă” de la primele pagini.

Primul volum al seriei, „Atracţia”, este ca un fel de meci de tenis, în care  cititorii tot urmăresc schimbările de situaţie, neputând să îşi dea seama cum se va termina toată povestea asta. Pe tot parcursul cărţii, personajele principale, Eva şi Gideon, nu fac decât să se certe ca apoi să facă sex (de împăcare aş putea spune). Atracţia dintre cele două personaje principale este evidentă din primul moment şi scenele de sex descrise în această carte ar putea face un bun scenariu pentru filmele din industria porno.

Trebuie să recunosc că am citit cartea cu mare plăcere. Aş putea zice chiar că scenele de sex din carte pot fi un bun stimulent. Pe mine una m-au făcut să mă urc pe pereţi (şi nu era nimeni prin preajmă). Mi s-a părut interesant felul în care Sylvia Day îl integrează pe Gideon în lumea Evei, cu toate că, de fapt, ei nu fac parte din lumi chiar atât de diferite. Gideon Cross este un tânăr milionar, dar nici Eva nu este săracă. Un alt lucru care mi-a plăcut este felul în care au evoluat dialogurile între cele două personaje. Dacă la început dialogurile cu Gideon erau reci, până la sfârşitul cărţii felul în care îşi vorbesc cei doi este unul mult mai afectuos. Sfârşitul primului volum m-a lăsat curioasă de ce se va mai întâmpla în continuare.

3 thoughts on “„Atracţia” de Sylvia Day – seria „Crossfire”

    1. miss-shady Post author

      Cred că seria Crossfire a avut un pic de avantaj necinstit pentru că şi eu am citit-o înainte de Fifty Shades. O să scriu si despre Grey într-un viitor nu foarte îndepărtat, deoarece am descoperit anul acesta la Gaudeamus că este citit de toate categoriile de vârste. Acum cum reacţionează fiecare după ce citeşte… e altă poveste…

      Recomandare: citeşte din seria Crossfire şi volumul 4. Este foarte mişto scris şi îl face pe Gideon mai uman, nu doar milionarul bun la pat descris până atunci. Urmează să ajung cu articolele şi la volumul ăsta şi sincer de abia aştept să vorbesc despre el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.