„Dragostea mea mi-a dăruit…”

      1 comentariu la „Dragostea mea mi-a dăruit…”

Dragostea mea mi-a dăruitDe câteva zile tot văd pe Facebook reclame la cărţile gen Sandra Brown care apar împreună cu revista Libertatea pentru femei. Serios oameni buni, mai citeşte cineva Sandra Brown? Decât să vă umpleţi biblioteca cu cărţi în care se vorbeşte despre dragoste în aşa fel încât mă gândesc serios dacă personajele nu erau ca oamenii ăia care făceau sex îmbrăcaţi pe întuneric „că e ruşine”! Doamne! Astfel că vin cu o altă propunere. Având în vedere că nu au trecut de mult sărbătorile (spre ruşinea mea nu am reuşit să termin de citit în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou cartea asta), am terminat astăzi cartea „Dragostea mea mi-a dăruit…” şi o recomand!

S-au adunat frumos 12 autori şi au scris 12 poveşti de dragoste care se petrec în timpul sărbătorilor de iarna, între Crăciun şi Anul Nou ca să fiu mai exactă. Printre autori se numără şi Gayle Forman, care a scris „Dacă aş rămâne”. Personal consider că este o carte drăguţă, plină de romantism, tocmai bună ca să ne facă zilele de iarnă mai suportabile şi m-a făcut să simt puţin din magia sărbătorilor. Pe scurt, la sfârşitul fiecărei poveşti se sărută câte unii (e şi o poveste de gay-uţi, dar cine suntem noi să îi criticăm), fie de Crăciun sau în noaptea de Anul Nou.

Deci dacă încă vreţi să mai menţineţi magia sărbătorilor (şi ne ajută şi vremea cu zăpada care tocmai a început să se dezlănţuie), vă recomand să nu vă umpleţi timpul cu poveşti de dragoste expirate gen Sandra Brown şi să citiţi această carte că e mai aproape de realitatea din zilele noastre.

1 thought on “„Dragostea mea mi-a dăruit…”

  1. Pingback: Ce a citit miss-shady în 2017 | Ce citeşte miss-shady

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.