„Chimista” de Stephenie Meyer

      Niciun comentariu la „Chimista” de Stephenie Meyer

Stephanie Meyer - ChimistaCu toate că nu sunt mare fan al romanelor poliţiste, cu agenţi secreţi şi chestii în genul acesta, trebuie să recunosc că mi-a plăcut foarte tare noul roman semnat de Stephenie Meyer. Am fost plăcut surprinsă de faptul că, în afară de vampiri şi vârcolaci, autoarea poate contura nişte personaje atât de reuşite încât să mă facă şi pe mine să îmi placă. De când am auzit de cartea asta am aşteptat cu nerăbdare să o citesc şi se pare că a meritat să îi acord timpul meu.

„Chimista” este un roman plin de suspans (jur că până la sfârşit am stat cu sufletul la gură şi prinsă toată în cartea asta), dar are şi o drăguţă poveste de dragoste. Felul în care este scris romanul, cum sunt construite personajele şi chiar şi acţiunea care te prinde, este capabilă să ţină cititorii prinşi şi mai ales să nu îl poată lăsa din mână. Dacă la început e doar o chestie de supravieţuire, mai apoi aflăm că personajul principal este o fiinţă umană cu sentimente, capabilă să iubescă chiar pe cineva şi să îşi rişte viaţa pentru cei la care ţine. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru e o carte care chiar merită citită, dar vreau să vă zic ceva: nu vă lăsaţi speriaţi de cele 606 pagini, pentru că se citeşte cu uşurinţă!

Cartea asta mi-a depăşit aşteptările şi m-a făcut să o citesc fără să o pot lăsa din mână. Este captivantă, iar finalul este superb (sincer nu mă aşteptam să se termine aşa, dar nici nu m-aş fi putut gândi la un final mai reuşit). A durat ceva timp până să o termin, dar o recomand tuturor celor cărora le-a plăcut stilul autoarei, dar şi celor care vor să citească un thriller bun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.