„Răpeşte-mă de Crăciun!” de Anne K. Joy

Anne K. Joy - Răpeşte-mă de Crăciun!Deşi mă apropii de sfârşitul seriei „Magia Crăciunului” pot să spun că nu mă plictisesc deloc de cărţile astea. Este ceva cu ele de reuşesc să le citesc atât de repede, dar pe de altă parte îmi pare rău că se termină seria şi voi termina prea repede cărţile cu tematică de Crăciun pe care mi-am propus să le citesc. Oricum ar fi, seria asta va rămâne în biblioteca mea printre cărţile mele preferate. Nu sunt vreo romantică, dar poveştile astea de dragoste care se petrec în preajma sărbătorilor de iarnă îmi plac destul de mult, mai ales că nu sunt deloc plictisitoare şi au o acţiune destul de alertă, astfel încât cele 200 de pagini par 10 pentru mine. „Răpeşte-mă de Crăciun!” este încă o carte pe care am terminat-o imediat şi mi-a făcut plăcere să o citesc. Deja am ajuns să aştept cu nerăbdare ziua următoare ca să aflu cu ce mai poată să mă surprindă Anne K. Joy şi este interesant că nu mă dezamăgeşte, deşi există mulţi autori care atunci când încep să scrie o serie şi trec de al doilea sau al treilea volum deja încep să îşi piardă din farmec şi să mă plictisească, dar nu este cazul acestei autoare.

Povestea din „Răpeşte-mă de Crăciun!” are în prim plan pe Dalia Mills, sora geamănă a lui Audrey Pepper, şi pe Iustin Klattenhoff, managerul hotelului lui Teodor Irimia. Din nou, autoarea se foloseşte de tehnica aceea care îmi place mie şi aduce în lumina reflectoarelor personajele secundare din volumul anterior, pentru a le spune povestea. Iustin o răpeşte pe Dalia, deoarece aceasta nu îl bagă în nicio seamă şi nu vrea să fie încă una din femeile cu care el se culcă. Deşi îi place de el, Dalia vrea mai mult decât sex şi încearcă prin mai multe metode să îl facă pe Iustin să recunoască că are sentimente mai profunde pentru ea. Cartea asta este ca un joc de-a şoarecele şi pisica, unde cei doi protagonişti se tot ceartă, pentru ca mai apoi să ajungă tot unul în braţele celuilalt. Pe tot parcursul cărţii se pot observa clar diferenţele dintre cei doi, dar şi felul în care sunt atraşi unul de altul ca doi magneţi şi indiferent cât se luptă cu ei înşişi, până la urmă nu se pot abţine să nu fie împreună. Din nou, cartea se termină cam cum a şi început şi, deşi mă aşteptam să se termine într-un anume fel cartea asta, totuşi m-a surprins un pic felul în care Dalia a decis să îl facă pe Iustin să rămână cu ea. Mi-a plăcut cartea asta pentru că este uşor de citi, o lectură plăcută, ca toate celelalte volume din serie şi totuşi cumva reuşeşte să nu mă lase să mă plictisesc, motiv pentru care le şi citesc atât de repede. Acum rămâne să vedem dacă ultima carte a seriei va fi la fel de interesantă şi captivantă ca celelalte patru volume şi stau cu sufletul la gură să aflu ce alte surprize mă mai aşteaptă în ultima carte. Sper doar să fie o carte care să mă surprindă şi să încheie frumos seria asta, ca o încununare, să îmi arate că a meritat până la final!

Recomand cartea asta celor care cred că dragostea poate schimba un om, romanticilor cărora le place să mai citească o poveste de dragoste simpatică între un tip sexy, dar care nu vrea o relaţie serioasă şi o fată care caută dragostea şi celor care au apreciat până acum cărţile astea, oricum nici acest volum nu dezamăgeşte prin nimic cititorul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.