„Încă o dorinţă” de Andres

      1 comentariu la „Încă o dorinţă” de Andres

Andres - Încă o dorinţăPoate vă întrebaţi cum de am făcut poză cu e-book reader-ul în loc de carte. În primul rând vreau să vă zic că, da, mai citesc şi de pe aşa ceva când trebuie să mă deplasez. Dar aici am avut un alt motiv. Cartea este numai e-book, nu a fost printată, aşa că trebuie să v-o arăt aşa cum e. Abia aşteptam să ajung să scriu şi despre cartea asta din două motive: primul este că mi-a plăcut cartea, iar cel de-al doilea pentru că o cunosc pe autoare, care este şi ea o persoană minunată.

În această carte facem cunoştintă cu Ana (personajul principal) care decide să renunţe la stilul actual de viaţă, aşa că îşi dă demisia şi pleacă în Bora Bora. Acolo îl întâlneşte pe Brian, un tânăr frumos de care se îndrăgosteşte. Povestea Anei este frumoasă şi plină de neprevăzut. Într-un fel, îi face pe cei care o citesc să înveţe să spere şi să înţeleagă că nimic nu este imposibil. Este o poveste despre dragoste, prietenie, dar şi un pic tristă (cel puţin din punctul meu de vedere). Aş putea spune că este genul de carte la care rămâi impresionat la sfârşit şi într-un fel nu îţi vine să crezi că s-a terminat de tot.

Trebuie să recunosc ca eu nu citesc foarte mulţi autori români (cred că îi pot număra pe degetele de la o mână), dar această carte m-a făcut să simt că a meritat să fie citită. Am rămas impresionată de poveste şi mi-a plăcut felul în care a fost scrisă. Pentru cei care vor să o citească, o pot cumpăra de aici: www.incaodorinta.com. De obicei nu dau link-uri cu locuri de unde pot fi achiziţionate, dar am făcut o excepţie deoarece cartea nu este decât în format electronic. Enjoy!

1 thought on “„Încă o dorinţă” de Andres

  1. Pingback: Ce a citit miss-shady în 2016 | Ce citeşte miss-shady

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.