„de vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga

      1 comentariu la „de vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga

Vitali Cipileaga - De vorbă cu EmmaDe când a apărut cartea asta am auzit numai lucruri bune despre ea. Toţi pe care îi cunosc vroiau să o citească şi nu o dată am fost întrebată: „Ai citit „de vorbă cu Emma”?” Aşa că am ajuns la concluzia că trebuie să citesc cartea asta şi să aflu de ce vorbeste toată lumea despre ea.

Cartea este structurată pe capitole, unele scurte altele foarte scurte, iar la începutul fiecărui capitol avem un scurt dialog între Emma şi Greg. Este o carte despre dragoste (poate fi povestea oricăruia dintre noi) şi este plină de lecţii de viaţă. Suntem îndemnaţi de autor să găsim calea spre sufletul nostru şi găsim aici toate răspunsurile pe care le căutăm când e vorba de dragoste şi relaţii. La sfârşitul cărţii sunt scriori de la cititori, fiecare spunându-şi poveştile de dragoste sau lecţiile de viaţă pe care le-au învăţat iubind pe cine nu trebuie.

Îmi este greu să scriu despre cartea asta deoarece este o carte pe care o poţi rezuma în puţine cuvinte: o carte despre dragoste. Mi-a plăcut felul în care este scrisă şi lecţiile din ea m-au făcut să mă gândesc la multe aspecte ale vieţii. O recomand celor care cred că dragostea învinge totul!

1 thought on “„de vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga

  1. Pingback: Ce a citit miss-shady în 2016 | Ce citeşte miss-shady

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.