„După ce ne-am întâlnit” de Anna Todd – Seria „After” vol.1

Anna Todd - După ce ne-am întâlnitCând am văzut prima dată volumele seriei „After” mi-am dorit fie să trăiesc o mie de ani, fie să mai am câteva vieţi la dispoziţie ca să apuc să citesc şi cărţile astea, deoarece, pentru cei care încă nu le-au văzut, fiecare volum are peste 600 de pagini. Niciodată nu m-a deranjat numărul de pagini ale unei cărţi (atâta timp cât era o carte bună), dar m-am cam speriat un pic când le-am văzut. Tot ce pot spune însă este că a meritat să citesc acest prim volum, pe care l-am dat gata în 48 de ore (în condiţiile în care am mai făcut şi alte lucruri cum ar fi să dorm şi să ies în oraş). A fost una din cărţile alea pe care le-am citit, iar atunci când trebuia să întrerup cititul ca să fac altceva, simţeam un gol în stomac.

Povestea este asemănătoare cu alte poveşti citite de mine, dar este totuşi captivantă şi pare unică într-un fel în care nu pot să descriu. Cartea ne spune povestea Tessei Young, o tânără cuminte şi cam tocilară, care, după mari eforturi şi disciplină, ajunge studentă la WCU (Washington Central University), unde îl cunoaşte pe Hardin Scott, băiatul rău, care o schimbă şi îi schimbă total viaţa. Şi, cum era de aşteptat, se îndrăgosteşte de Hardin şi face o grămadă de chestii pe care în mod normal nu le-ar fi făcut. Şi fiind firi atât de diferite, bineînţeles apar şi certuri, neînţelegeri, peste care cei doi reuşesc să treacă, până când ea află un adevăr care strică tot. N-am crezut că o să îmi placă atât de tare cartea asta, nici măcar că o să reuşesc să o termin în doar două zile, dar felul în care e scrisă şi povestea m-au dat pe spate şi m-au făcut să nu o pot lăsa din mână până la final. Iar finalul… de mult nu am mai simţit aşa un gol în stomac la sfârşitul unei cărţi. Este pur şi simplu năucitor.

Recomand cartea asta tuturor celor care apreciază poveştile de dragoste între oameni diferiţi, celor care nu se sperie de cele 600 şi ceva de pagini pline de acţiune şi intense de te fac să îţi ţii respiraţia până la final şi celor cărora le-a plăcut filmul „Cruel Intentions”. Mi-a plăcut mult cartea asta şi sper să văd, într-o bună zi, şi filmul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.