„După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd – Seria „After” vol.3

Anna Todd - După ce ne-am îndrăgostitÎntr-un sfârşit am reuşit să termin şi volumul acesta. Mi-a luat mai mult de o săptămână să îl citesc pentru că având 823 de pagini e cam greu de cărat peste tot, dar tot cred că a meritat. Mă rog, încă mă fascinează felul în care se termină fiecare volum, iar acesta nu a făcut excepţie. Este exact genul ăla de carte care chiar şi după 800 de pagini, când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, se întâmplă ceva neaşteptat.

În cea de-a treia carte din seria „After”, se reia acţiunea, dar certurile şi discuţiile dintre Hardin şi Tessa sunt mai blânde, parcă s-au mai potolit un pic. Mutarea Tessei la Seattle face ca relaţia dintre cei doi să se îmbunătăţească, pentru că Hardin îşi dă seama că nu poate să stea departe de Tessa şi astfel îşi mai revizuieşte şi el caracterul şi încearcă să evite lucrurile care o supărau pe ea. Se pare că distanţa le-a priit. Ce mi-a plăcut maxim a fost finalul, răsturnarea de situaţie de la sfârşit care m-a făcut să rămân pe gânduri (nu zic niciun spoiler că merită citită cartea asta!). Probabil că dacă finalul nu ar fi fost atât de surprinzător n-aş mai fi vrut să citesc şi volumul 4, dar aşa, trebuie să aflu ce se va întâmpla în continuare, mai ales că nu sunt multe cărţi care să mă uimească aşa de tare la sfârşit!

Recomand această carte tuturor care au avut răbdare să citească şi celelalte volume, mai ales că este la fel de surprinzătoare şi captivantă, deci nu vă lăsaţi speriaţi de numărul mare de pagini (e super groasă şi pare că nu se termină, dar prinde cititorul şi finalul merită orice sacrificiu – mai ales dacă o cărăm în geantă) şi o recomand celor cărora nu le plac poveştile de dragoste simple, pentru că aici povestea este complicată şi chiar nu ştiu dacă vor rămâne până la urmă împreună (vedem în celelalte volume ce se mai întâmplă, pentru că, da, mai sunt încă două apărute, până acum, cel puţin)!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.