„După ce am găsit fericirea” de Anna Todd – Seria „After” vol.4

Anna Todd - După ce am găsit fericireaÎn sfârşit am ajuns să termin şi seria asta! Trebuie să recunosc că mi-a plăcut, altfel nici nu aş fi ajuns să citesc patru volume, care pe deasupra mai sunt şi super mari. Sincer nici nu ştiam la ce să mă aştept când am luat la citit volumul acesta, dar titlul promitea o lectură pe cinste. Şi am citit-o aşa de repede, încât acum îmi pare rău într-un fel că s-a terminat.

Volumul patru e plin de lucruri pozitive şi speranţă. Povestea Tessei continuă cu multarea ei la New York şi cum toate schimbările din viaţa ei nu au afectat relaţia ei cu Hardin. Se pare că dragostea lor chiar a fost puternică şi a supravieţuit până la urmă, contrar aşteptărilor. Deşi au existat obstacole şi prejudecăţi, Tessa şi Hardin au avut parte de finalul poveştii lor, un final fericit, deşi nu pot să zic că a fost total neaşteptat. Aproape aş putea spune că m-am aşteptat ca totul să se termine aşa şi nu am mai fost surprinsă la sfârşitul cărţii ăsteia cum am fost la celelalte trei volume, dar asta nu înseamnă că a fost mai prejos. Mi-a plăcut seria „After”, mi-a plăcut povestea de dragoste dintre cei doi, şi, de fapt, poveştile tuturor celorlalte personaje (cumva autoare a reuşit să ilustreze o familie mare şi, tocmai pentru că nu e perfectă, pare reală) şi nu am regretat timpul petrecut citind aceste cărţi.

Recomand cartea asta şi toată seria „After” tuturor celor care vor să citească o frumoasă poveste de dragoste cu un final fericit (un final la care se poate aştepta oricine a citit primele volume) şi tuturor celor care vor să citească o carte care emană optimism şi speranţă. Seria asta nu este doar despre o poveste de dragoste, ci şi o lecţie de loialitate, prietenie şi sacrificiu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.