„Dulcea mea obsesie” – Noptatic

Noptatic - Dulcea mea Obsesie
Noptatic – Dulcea mea Obsesie

Uneori, stând pe anumite reţele de socializare, mai aflu de câte o carte nouă. Aşa am ajuns anul trecut prin decembrie să tot văd citate din cartea „Dulcea mea obsesie” şi am comandat-o de îndată ce am putut. Deşi ideea de recomandări nu prea îmi place, pentru că fiecare cititor este diferit şi fiecare citim în funcţie de starea noastră de spirit sau de momentul prin care trecem în viaţă. Am încercat câteva recomandări, dar marea majoritate au fost ale unor cărţi care nu m-au prins deloc. Iar cele care mi-au fost recomandate şi mi-au plăcut cu adevărat, le pot număra pe degetele de la o singură mână. Acum aleg cărţile fie după copertă, fie după citate din ele (uneori citesc prima pagină şi dacă mi se pare interesantă o iau la citit) şi nu prea mi s-a întâmplat să mă dezamăgească acest criteriu, pe care unii l-ar putea numi chiar superficial. Şi chiar dacă o carte aleasă de mine, până la urmă, nu îmi place, măcar o citesc până la capăt şi sper ca finalul să mă facă să mă răzgândesc. Cartea aceasta, însă, m-a surprins plăcut, chiar dacă nu de la început.

Victoria Hills este soţie şi mamă, dar simte că iubirea pentru soţul ei nu mai este suficientă, din moment ce acesta continuă să o dezamăgească, atât pe ea, cât şi pe fiica lor, care îşi iubeşte foarte mult tatăl. Iniţial o cunoaştem pe Victoria ca fiind o mamă extraordinară, alături de fiica ei tot timpul, gata oricând să facă orice pentru aceasta, chiar şi atunci când tatăl fetei nu este acolo să o susţină. Însă, într-o zi, îl cunoaşte pe Eros, un tip misterios care apare în supermarket-ul de unde îşi face ea cumpărături şi pe care, mai apoi îl găseşte pe un site de întâlniri. Cei doi se întâlnesc şi ea se îndrăgosteşte de Eros, dar regretă ceea ce simte, aşa că îşi promite să nu mai vorbească cu el. Până la urmă, datorită neglijenţei soţului, Victoria trăieşte nopţi pline de pasiune cu Eros, îndrăgostindu-se din ce în ce mai tare de acesta. Dar Eros are o mulţime de secrete şi acestea le vor afecta relaţia. Deşi am crezut că aceasta este încă o carte erotică, ca toate celelalte, plină de scene fierbinţi şi un final previzibil, Noptatic a reuşit să mă surprindă într-un mod neaşteptat, mai ales pe la sfârşitul cărţii. Când am terminat această carte, nu mi-a venit să cred că un asemenea final este posibil, am fost foarte surprinsă şi nu mi-a venit să cred că se ceea ce părea un sfârşit obişnuit, a devenit cel mai grozav final pe care îl poate avea cartea aceasta. Victoria se schimbă pe parcursul cărţii, devine o femeie conştientă de nevoile ei, fără să uite că este mamă şi fără să înceteze să facă orice pentru copilul ei. Eros, deşi mi-am imaginat că ştiu ce fel de personaj este, m-a surprins şi m-a făcut să îmi dau seama că nu toate cărţile erotice sunt la fel, există şi unele care să te uimească, al căror final să fie la fel de neaşteptat ca al oricărei alte cărţi. Am trecut prin atâtea emoţii citind cartea aceasta, încât pot spune că mi-a plăcut şi sper să mai citesc şi alte cărţi de acest gen.

Recomand cartea aceasta iubitorilor de cărţi erotice, celor care vor ceva mai mult decât o poveste despre sexualitate şi atracţie, dar şi celor care vor să citească o carte uşoară, care la final te surprinde în cel mai incredibil mod.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.