„Lady S şi bodyguardul”, seria „Billionaires” vol.1 – Hanna Lee

Hanna Lee - Lady S şi Bodyguardul
Hanna Lee – Lady S şi Bodyguardul

Anul trecut am descoperit editura Stylished şi am fost curioasă să văd ce apare pe acolo. Astfel că mi-am luat diverse cărţi, scrise de diverşi autori pentru a îmi putea face o părere. Cărţile fiind 18+, am tot citit câte una, apoi am trecut la alte genuri, apoi iar m-am întors, în aşa fel încât să nu mă plictisească şi să existe şansa să mă surprindă cu câte ceva. Însă o să vă spun că am terminat toată seria şi nimic nu m-a mai surprins. Această serie are şase volume şi deja de pe la trei ştiam cam la ce să mă aştept şi cum se va termina. Chestia asta este în parte vina mea, pentru că am zis că nu mai citesc un gen de cărţi până mă satur, dar nici nu pot să zic că finalul ar fi fost surprinzător chiar dacă aş fi citit doar un volum, deoarece am citit foarte multe cărţi de dragoste la viaţa mea (şi aproape la fel de multe cărţi erotice) şi toate urmează acelaşi model. Mi-ar fi plăcut să mă surprindă măcar această carte, acest prim volum ca să fiu mai exactă, însă seamănă teribil de mult cu acţiunea din filmul „The Bodyguard”, aşa că şi asta a fost un punct în minus pentru această carte. Totuşi, dacă trecem peste toate cele enumerate mai sus, dacă sunteţi iubitori de cărţi romantice şi erotice, probabil că veţi savura şi cartea aceasta. Se poate termina într-o zi (din păcate, am avut şi altele pe cap şi nu am reuşit, dar am stat ca pe ace să aflu cum se termină), este simpatică şi personejele îmi aduc aminte de cărţile pe care le citea mama, cele cu oameni care se îndrăgosteau şi toţi erau bogaţi şi frumoşi.

Seria „Billionaires” este despre cinci prietene, care au reuşit să ajungă cineva prin forţe proprii. Cinci fete care au înfruntat greutăţile vieţii şi au învins, fără ajutor, putând conta doar pe ele. Aşa au ajuns bogate, însă retrase. Iar fiecare carte din acestă serie este despre una dintre aceste cinci fete. Acest prim volum din seria „Billionaires” ne-o prezintă pe Lady Sofia, care este o prinţesă adevărată. Iar prin asta nu vreau să zic că se credea ea aşa, ci mama ei era chiar verişoara reginei Spaniei. Aşa că ea era ducesa Ana Sofia Maria Catalina de Calabria (nu am rezistat tentaţiei de a scrie tot numele), cea care a plecat de acasă ca să îşi facă singură un rost în viaţă, fără ajutorul familiei sau al numelui ei. Ea este o fire independentă, iar această independenţă şi-a câştigat-o cu greu. Însă trecutul o urmăreşte şi Familia Regală este sub ameninţare, aşa că Sofia trebuie să accepte un bodyguard care să o urmărească zi şi noapte şi să o apere împotriva potenţialelor pericole. După câteva tentative de a îi găsi un bodyguard potrivit, Familia Regală îl angajează pe Nicholas, cel mai bun din domeniul său. Iar inevitabilul se produce, Nicholas şi Sofia se îndrăgostesc, dar el vrea ceva ce ea nu este dispusă să îi ofere, cel puţin la început. Cei doi sunt atacaţi şi se refugiază în casa ascunsă a Sofiei şi acolo vă puteţi imagina cu toţii ce se petrece. Până la urmă, deşi cei doi stau despărţiţi o perioadă din cauza unei neînţelegeri, însă până la urmă, cu ajutorul prietenelor Sofiei, situaţia se remediază. De la început am sperat să nu se termine aşa cum s-a terminat, însă se pare că poveştile de dragoste se vor termina mereu cu „Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Pe de altă parte, nu toate poveştile frumoase de dragoste sunt între oameni frumoşi şi de succes. Sunt o mulţime de poveşti de dragoste incredibile între oameni normali. Aşa că şi acest aspect a fost ca un clişeu. Însă mi-a plăcut povestea celor cinci prietene, împreună la bine şi la greu, care se iubeau ca nişte surori şi care mereu erau acolo pentru celelalte atunci când cineva suferea. În general, cartea asta a fost ok, pentru genul ei, mi-a plăcut pentru că îmi plac poveştile de dragoste şi prietenie, este o lectură uşoară, însă nu pot să zic că am stat cu sufletul la gură să citesc şi pe celelalte volume, dar le-am citit la rând ca să termin cu ele să pot uita de personaje şi să trec mai departe.

Recomand cartea aceasta iubitorilor de cărţi romantice, pentru că povestea de dragoste, deşi previzibilă, este drăguţă, celor care citesc cu plăcere literatură erotică, pentru că există nişte scene mai intense pe acolo, dar şi celor care vor să citească o poveste despre prietenia adevărată, aşa cum ar trebui să fie în viaţa reală, nu doar în cărţi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.