Ce a citit miss-shady în 2016

      2 comentarii la Ce a citit miss-shady în 2016

Dacă tot se termină anul, am zis să îmi rezerv în ultimele ore ceva timp pentru a îmi aminti ce am citit anul acesta. Nu e ca şi cum aş vrea să mă dau mare sau ceva, dar poate inspir vreun wish-list pentru 2017. Trebuie să recunosc că am citit atâtea cărţi în 2016 încât nici nu mi le mai amintesc chiar pe toate, deci o sa menţionez doar pe cele pe care mi-au rămas în minte. O să le numesc în ordinea preferinţelor mele personale:

 1. Tipul din filme nu există!” de Bogdan Stoica (o să revin cu un articol super despre carte şi autorul ei, care este un super om!!!)
 2. Urgia şi zorile” de Renée Ahdieh (must read!)
 3. De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga (plină de citate care merită postate pe Facebook)
 4. Seria Crossfire de Sylvia Day (recitită ca să îmi amintesc ce dracu’ se întâmplase în primele 3 volume ca să ajung apoi la 4 şi 5 şi să scap)
 5. „Calendar Girl” – „January”, „February” şi „March” de Audrey Carlan ( nu a fost tradusă încă în română, dar merită citită!)
 6. My Dilemma is You” de Cristina Chiperi (bună rău şi cartea asta!)
 7. „Oscar şi Tanti Roz” de Eric Emmanuel Schmitt (m-a impresionat maxim)
 8. Încă o dorinţă” de Andres (am citit cartea asta cu mare drag, deoarece o îndrăgesc pe autoare… o carte frumoasă, care te surprinde şi te ţine prins până la sfârşit, o carte plină de speranţă, iar la sfârşit ştii că dorinţele se pot împlini”)
 9. Un băiat numit Crăciun” de Matt Haig ( must-read de Crăciun)
 10. Shining” de Stephan King (am rămas fără cuvinte la sfârşit)
 11. Dacă aş rămâne” de Gayle Forman (am plâns mai ceva ca la Titanic)
 12. „Micul Prinţ” de Antoine de Saint-Exupéry (abstract!)
 13. Jurnalul unui mag” de Paulo Coehlo (de citit dacă îţi place să citeşti despre călătorii iniţiatice şi chestii de genu’)
 14. Amanta lui Freud” de Karen Mack şi Jennifer Kaufman (dacă eşti un nobil din secolul trecut; plăcută cartea, dar tristă)
 15. „Mândrie + Prejudecată + Zombi” de Jane Austen şi Seth Grahame-Smith (dacă ţi-a fost lene să citeşti originalul şi ai zis că e mai mişto cu zombi)
 16. Pervertirea” de S.L.Jennings ( sau „Educaţie sexuală pentru neveste”… aşa cum a zis o prietenă, cartea asta m-a lăsat cam neterminată)
 17. Adulter” de Paulo Coehlo (mă aşteptam la altceva de la Coehlo… a avut şi cărţi mai bune)
 18. Carrie” de Stephen King (mă abţin… trist!)

Cam asta am citit anul acesta. Anul 2016 a fost un an plin, în care mi-am umplut încă 2 biblioteci (proaspăt comandate) de cărţi. Sper să am mai mult timp şi să termin tot ce am de citit, iar pentru 2017 aştept să văd cu ce noutăţi literare mai vine.  Până atunci vă urez tuturor un an plin de lecturi interesante şi la cât mai multe aventuri în lumea cărţilor!

 

2 thoughts on “Ce a citit miss-shady în 2016

  1. miss-shady Post author

   Astăzi mă ocup de asta 😉 Recunosc că „Amanta lui Freud” era genul ăla de carte pe care după ce am citit-o nu ştiam ce să zic despre ea. Nu ştiam de care personaj să îmi fie milă şi m-a lăsat puţin tristă de situaţia creată între personaje. Diseara o să poţi citi recenzia 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.