„My Dilemma is You” de Cristina Chiperi

Cristina Chiperi - My dilemma is youFiind o lectură uşoară şi frumoasă, pe „My Dilemma is You” o recomand tuturor. Este o carte despre adolescenţi, scrisă chiar de o adolescentă. Cristina Chiperi a scris cartea la 16 ani, pe wattpad, în italiană, iar mai apoi a fost tradusă în multe limbi devenind bestseller internaţional.

Cartea este despre o fată de 16 ani, Cristina, (oare o fi coincidenţă numele şi vârsta, având în vedere că şi pe autoare tot Cristina o cheamă şi avea şi ea tot 16 ani când a scris-o?) care se mută împreună cu familia din Los Angeles la Miami. Schimbarea de casă, şcoală şi anturaj este problematică, deoarece avea şi fata prieteni în Los Angeles. În centrul acţiunii este povestea dintre Cris şi Cam (un băiat de care s-a îndrăgostit de la început). Partea cu îndrăgostitul este reciprocă, doar că nu vroia niciunul dintre ei să recunoască. Mai multe nu zic că deja am zis esenţialul şi nu vreau să stric plăcerea altora de a o citi.

Anul acesta, în cadrul târgului internaţional de carte Gaudeamus, am cunoscut-o şi pe Cristina. A făcut lansarea oficială a cărţii ei, unde am făcut o grămadă de poze cu ea şi unde m-am bătut cu fotografii editurii ca să filmez totul. Cristina Chiperi mi s-a părut foarte ok, cu excepţia faptului că, româncă fiind, a refuzat să vorbească în cadrul lansării în română şi a preferat să vorbească în italiană. Abia aştept să citesc şi volumul doi, care a apărut şi el tot la Gaudeamus pentru prima dată!

Acest articol a fost publicat în Cărţi pentru adolescenţi și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „My Dilemma is You” de Cristina Chiperi

  1. Pingback: Ce a citit miss-shady în 2016 | Ce citeşte miss-shady

Lasă un răspuns