„Lady T şi fermierul”, seria „Billionaires”, vol.5 – Hanna Lee

Hanna Lee - Lady T şi Fermierul
Hanna Lee – Lady T şi Fermierul

Iată că am trecut de primele patru cărţi, aşa că revin astăzi să vă povestesc despre volumul 5 al seriei „Billionaires”, volumul pe care l-am terminat cu bucurie, deoarece asta însemna că termin cu fetele din această serie. Chestia asta nu înseamnă că eram neapărat curioasă în legătură cu ultimul volum sau că mă aşteptam la vreun miracol sau vreo surpriză de la acesta, însă măcar m-am apropiat de final. În mod normal, nu vorbesc de rău cărţile, pentru că fiecare are cititorul ei sau momentul potrivit pentru a fi descoperită. Pe de altă parte, după cum am mai zis, ador poveştile de dragoste, poveştile erotice şi mai ales poveştile pline de acţiune, de la prima până la ultima pagină. Acum, dacă vă întrebaţi de ce nu mi-a plăcut aceasta, motivul este previzibilitatea. Cu toţii sperăm în adâncul sufletului că totul se va termina cu bine într-o carte, că personajele principale vor învinge totul şi vor rămâne împreună, însă câteodată e plictisitor să se repete într-o serie aceeaşi idee şi acelaşi final. Din acest motiv las în urmă fără regrete această serie. Şi iată că am reuşit să mă mai plâng încă o dată despre chestia asta şi până la urmă am ajuns să scriu câte ceva, nu doar un rând, cum am estimat la început că voi ajunge să fac.

În volumul „Lady T şi fermierul” o cunoaştem şi pe ultima dintre fetele „Billionaires”, Tara. Ea este o actriţă, provenită dintr-o familie de politicieni, care împreună cu Sofia, Cate, Amber şi Deanne a reuşit în viaţă să fie independentă şi bogată. Dar acum este ţinta unui scandal privind o partidă de sex în trei, care a avut loc, însă nu aşa cum au descris-o ziarele de scandal. Astfel, familia a criticat-o, dar prietenele adevărate au fost mereu alături de ea. De data aceasta, asistenta ei, Kim vine cu o idee salvatoare: să o deghizeze pe Tara într-o femeie urâtă şi să o strecoare la ferma fratelui ei din Texas. Când ajung la fermă, Tara este atât de schimbată încât nimeni nu o recunoaşte, iar Mike, fratele lui Kim şi proprietarul fermei, se şi sperie de cât de urâtă este musafira lui. Dar simte totuşi că ceva nu se leagă între înfăţişarea tinerei şi felul în care vorbeşte şi se comportă, aşa că Mike devine intrigat de aceasta. Ba chiar ajunge să se îndrăgostească de această urâtă cu suflet frumos. După o vizită inoportună a unei foste iubite de-ale lui Mike, acesta începe să bănuiască că această fată care s-a refugiat în casa lui nu este de fapt cine pretinde a fi. Până la urmă, Tara recunoaşte cine este, scapă de machiajul şi de hainele urâte şi decide să renunţe la totul pentru Mike. Astfel ea se retrage din viaţa publică, renunţă la actorie şi rămâne la ferma din Texas alături de Mike şi de adevărata ei pasiune, benzile desenate. Şi aşa se termină povestea celor cinci prietene singure, frumoase şi bogate, care îşi găsesc sufletele pereche, alături de care depăşesc toate obstacolele întâlnite în cale. Probabil că dacă toate cele cinci volume ar fi fost incluse într-o singură carte mi-ar fi plăcut mult mai mult, dar aşa nu pot decât să mă bucur că le-am terminat de citit, iar curând o să vă povestesc şi de volumul 6, care nu diferă cu mult de restul.

Recomand cartea aceasta celor care vor să ştie şi ultima poveste de dragoste, cea a romanticei Tara, actriţa care vrea să scape de faimă şi să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat în viaţă: dragostea şi desenul, celor care, la fel ca şi mine, nu se lasă până nu termină o serie, dar şi celor care adoră poveştile de dragoste şi nu se pot sătura de ele, indiferent cât de asemănătoare pot fi acestea uneori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.