„Lady A şi profesorul” – seria „Billionaires”, vol.3 – Hanna Lee

Hanna Lee - Lady A şi Profesorul
Hanna Lee – Lady A şi Profesorul

Câteodată simt că nu mai termin cu seria asta şi nu vreau să zic prin asta că nu am terminat să le citesc, pentru că le-am terminat deja de luna trecută, însă cred că până la ultimul volum va fi mai lung titlul decât tot articolul. Dacă vă întrebaţi de ce zic asta, ei bine, pentru că e cam complicat să scriu despre cărţile astea. Toate sunt la fel, mai mult sau mai puţin, acţiunea (după cum am mai zis) urmează acelaşi model şi singura chestie care diferă sunt personajele. Dar nici măcar acestea nu sunt pe atât de diferite pe cât am putea crede, pentru că oricum primele cinci volume au ca personaj principal pe una dintre cele cinci prietene, iar toate parcă s-au găsit la fel (cu mici diferenţe de caracter). Ce mi se pare foarte interesant este că nu am mai întâlnit până acum cărţi care să mi se pară mai plictisitor să scriu despre ele decât a fost să le citesc. Şi aşa îmi fac curaj cam la două zile să mai scriu despre câte una, riscând să vă plictisesc, dar sper să termin cu ele mai repede şi să vă povestesc ce cărţi minunate am mai citit de atunci şi până în prezent. Şi da, iar sunt în urmă cu scrisul, că de citit am avut super mult timp zilele astea.

Cartea „Lady A şi profesorul” ne spune povestea lui Amber, care ne dovedeşte că prima iubire nu se uită niciodată. Ea a fost cea care a plecat dintr-o familie mai umilă, dintr-un orăşel micuţ, ajungând să fie proprietara unui lanţ de restaurante de lux, foarte cunoscute. Ea are o fată cu un iubit care atunci când a aflat că ea este însărcinată i-a zis să facă avort şi a dispărut. Dar ea deja avea ceva banuţi puşi deoparte, aşa că atunci când băiatul a dispărut ea deja decisese să păstreze copilul. Apoi s-a căsătorit cu un tip bogat, de care a divorţat, însă care era implicat într-un scandal mare, aşa că Amber, pentru a îşi proteja fata o ia şi se mută împreună în orăşelul ei natal. Însă ce nu se aştepta ea era ca aici să îşi reîntâlnească prima iubire, băiatul superb cu care a făcut pentru prima dată sex. Ba mai mult, acesta locuieşte acum vis-a-vis de ea. Dar acesta pare că o urăşte şi atunci când pleacă într-o excursie cu copiii de la şcoală, acesta se poartă iniţial foarte urât cu ea. Ce nu înţelege ea este de ce se poartă el astfel. Trecutul însă ascunde versiuni diferite, din ambele puncte de vedere, iar cei doi reuşesc până la urmă să treacă peste neînţelegeri şi orgolii şi stau de vorbă. Astfel toate problemele se soluţionează şi cei doi pot continua o frumoasă poveste de dragoste, dar cum se întorc, reapar şi problemele. Fostul soţ al lui Amber o caută la ea acasă şi îi cere să se întoarcă la el, însă aceasta hotărăşte să rămână acolo unde este împreună cu fiica ei şi cu prima sa iubire, Clay. Povestea aceasta este o lecţie pentru toţi ca să ne rezolvăm la timp toate problemele, să nu rămână chestii nerezolvate în trecut care ne pot afecta prezentul. De asemenea, este o poveste de dragoste care nu s-a atenuat în timp, fiind la fel de puternică ca în ziua în care cei doi s-au cunoscut pentru prima dată. Trecutul trebuie lăsat în urmă şi trebuie să învăţăm să ne trăim prezentul, deoarece trecutul oricum nu mai poate fi schimbat, dar putem schimba ceea ce trăim acum.

Recomand cartea asta celor care încă nu s-au săturat de seria asta şi vor să afle poveştile tuturor fetelor, celor care vor să citească o carte despre cum nu trebuie să ne lăsăm trecutul să ne afecteze viitorul, pentru că totul trebuie rezolvat la momentul potrivit, dar şi celor care vor să citească încă o poveste de dragoste simpatică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.