„Şapte zile pentru o eternitate” de Marc Levy

Marc Levy - Şapte zile pentru o eternitateNu puteam să nu mai scriu despre încă o carte a lui Marc Levy. Îmi place la nebunie acest autor şi felul în care scrie. Şi cartea asta este exact ca toate cărţile scrise de el, genul acela de carte pe care imediat ce am deschis-o mă pierd cu totul în ea şi poate veni oricine să fure şi canapeaua de sub mine sau poate veni sfârşitul lumii şi eu tot prinsă în carte sunt.

„Şapte zile pentru o eternitate” descrie bătălia finală dintre Dumnezeu şi Diavol. Cred că toţi ne-am întrebat cel puţin o dată ce s-ar întâmpla dacă ar fi o luptă finală. Oare ar învinge binele (ca în cărţi) sau răul ar ieşi învingător? Ei bine, în cartea asta este vorba exact despre această luptă. Acţiunea cărţii se întinde pe şapte zile în care cei mai buni supuşi (a lui Dumnezeu, Zofia şi al lui Lucifer, Lucas) încearcă să ducă la bun sfârşit misiunea dată de „şeful” fiecăruia. Dar nici Dumnezeu, nici Diavolul nu şi-au putut închipui că cei mai buni agenţi ai lor se pot îndrăgosti unul de celălalt. Sfârşitul cărţii este cu adevărat incredibil, când Dumnezeu se plimbă cu Lucifer prin Central Park, împreună cu… (dar mai bine nu vă zic, e prea tare faza!)

În încheiere nu vă zic decât că vă recomand cu căldură cartea, este captivantă şi uşor de citit. O să vedeţi că după ce începeţi să citiţi din ea nu o veţi mai putea lăsa din mână. Iar finalul este cu adevărat surprinzător!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.