„Roma – Pasiuni întunecate” de Rodica Mijaiche

Rodica Mijaiche - Roma - Pasiuni întunecateMi-a plăcut primul volum din această serie, aşa că imediat ce am aflat de apariţia celui de-al doilea roman am şi făcut comandă. Felul în care scrie Rodica Mijaiche te face să vrei să nu mai laşi din mână cărţile ei până la sfârşit. Cărţile ei combină perfect acţiunea intensă cu pasiunea personajelor, iar rezultatul este o carte care prinde cititorul. Nu am crezut că o să găsesc o scriitoare româncă care să creeze o poveste gen „Fifty Shades”, dar atât de intensă şi plină de suspans. Chiar zilele trecute o prietenă mi-a cerut să îi recomand o carte erotică, dar ceva mai cuminte decât „Fifty Shades”, iar aceasta a fost exact cartea potrivită pentru ea. Este o carte potrivită pentru o gamă foarte largă de cititori.

„Roma – Pasiuni întunecate” continuă povestea din primul volum, dar acum îi are în vizor pe Regina Nunzio, fiica nelegitimă a unui mafiot, care se îndrăgosteşte de Alessandro Martinez, fratele Alyssei, şi ne sunt prezentate toate obstacolele care stau în calea relaţiei dintre cei doi, inclusiv adevărurile nespuse, care până la urmă ies la iveală şi care, în loc să îi despartă, îi aduc împreună. Trecutul încă bântuie toate personajele şi ce mi-a plăcut mult la cartea asta este că, cu toate că personajele secundare din primul volum au devenit personaje principale în acest volum, totuşi cartea este presărată cu câteva capitole dedicate Alyssei şi lui Alexander Chase. Povestea este bine structurată şi mi-a plăcut felul în care a fost scrisă. Capitolele nu sunt mari, ceea ce m-a ajutat să citesc prin mijloacele de transport fără să mă gândesc că trebuie să cobor din metrou şi să las capitolul pe jumătate citit.

Recomand cartea asta celor cărora le place literatura erotică, dar şi celor care caută o poveste mai mult decât multe pagini umplute cu scene de sex. Este o lectură interesantă şi o carte scrisă frumos, care prinde şi care m-a făcut la sfârşit să îmi doresc mai mult, să citesc şi celelalte volume.

Acest articol a fost publicat în Cărţile mele și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns