„Fericirea începe azi” de Jamie McGuire

Jamie McGuire - Fericirea începe aziTrebuie să recunosc că am fost foarte curioasă când am auzit prima dată de cartea asta. În primul rând, atunci când văd prima dată o carte o deschid la prima pagină (mă rog, acolo unde începe povestea) şi o citesc. Dacă îmi place ce citesc, o iau acasă, iar „Fericirea începe azi” a fost una dintre cele care mi-au plăcut de la început. Şi mai trebuie să spun că nici nu ştiu cum de am citit-o aşa de repede (în 24 de ore am dat gata cartea asta de 437 de pagini).

Povestea este destul de simplă (şi am tot citit cărţi asemănătoare), dar drăguţă. Este povestea tipului rău care se îndrăgosteşte de fata cuminte (sau parţial cuminte, până la urmă are şi ea secretele ei) şi se schimbă totul. Dar ce e diferit la cartea asta faţă de celelalte este desincronizarea celor două personaje principale. Ba tipul vrea să fie cu ea şi ea nu vrea, ba ea vrea, dar nu zice nimic şi el crede că nu vrea şi aproape că se termina cartea şi ăştia tot nu se puneau de acord. Dar până la urmă s-au lămurit ei (cum s-a terminat nu vă zic că nu mai citiţi). Este o carte de dragoste, dar de genul acela de dragoste care te ţine în priză tot timpul şi până nu am terminat cartea nu am avut stare. Eram curioasă cum o să se termine.

Cartea asta este o lectură uşoară, când m-am apucat de ea habar n-aveam că nu o să pot să dorm până nu o termin. M-am speriat puţin de numărul mare de pagini, dar am fost surprinsă cât de repede se citeşte. Acţiunea şi personajele sunt captivante, ceea ce face din cartea asta să fie una bună.O recomand tuturor celor cărora le era dor de o poveste bună despre dragoste şi prietenie.

Acest articol a fost publicat în Cărţi pentru adolescenţi și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns