„Cum să te faci dorită de toţi bărbaţii” de Marie Forleo

Marie Forleo - Cum să te faci dorită de toţi bărbaţiiToamna trecută, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, intrând în standul Curtea Veche, am dat peste cartea asta. Trebuie să recunosc că m-a atras titlul şi am luat-o fiind curioasă ce părere are o tipă despre bărbaţi, relaţii şi noi, celelalte femei. Acum, citind titlul, m-am întrebat: „De ce, doamne iartă-mă, şi-ar dori o fată/femeie să fie dorită de TOŢI bărbaţii?” Ei bine, cartea asta ne învaţă mai multe, dar chiar titlul este o capcană (nu vă zic nimic mai mult că poate vrea cineva să şi citească cartea asta).

Fiind scrisă sub forma unui ghid, cartea asta este pentru cele care vor să îşi descopere irezistibilitatea (Să dea naiba de nu m-am chinuit să repet cuvântul ăsta, de mi s-a împleticit limba în gură), chiar dacă nu cred/ simt că o au, şi să devină şi mai irezistibile. Ideea e că toate suntem irezistibile, dar ne împotmolim în tot felul de regului şi mentalităţi, astfel încât nu mai ştim să o şi arătăm. Cartea asta este atât de comică, încât de la introducere capeţi un zâmbet de care nu mai scapi. Recunosc că cel mai tare m-a distrat când am citit despre cele „şapte năravuri ale femeilor extrem de neatrăgătoare” (am mai comis şi eu câte un nărav dintr-ăsta). Scurtă şi la obiect cartea asta te face să te simţi bine sau dacă nu, măcar după ce o citeşti ştii ce aspecte din viaţa ta trebuie schimbate.

Dacă ar citi primul paragraf din prefaţa acestei cărţi, cu siguranţă că toate femeile care ar intra în librărie, ar cumpăra cartea asta. Felul scurt şi la obiect, dar mai ales comic în care e scrisă cartea te face să o iei acasă şi să o citeşti. Deci pentru cele care încă nu ştiu cât de irezistibile sunt de fapt, recomand această carte plină de lucruri care sunt evidente, dar de cele mai multe ori nu ne dăm noi seama.

Acest articol a fost publicat în Must-read. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns